En Miquel Silva(5è) i en Josep Serra(11è) als Bastions Skyrunners 2011

El dissabte 24 de setembre de 2011 en Miquel Silva i en Josep Serra van participar a la cursa de muntanya dels Bastions en la modalitat skyrunners. En Miquel Silva va aconseguir una excel.lent 5ena posició absoluta. En Josep Serra es va classificar en l´11è lloc absolut(3r en la categoria de veterans).

Durant la cursa de 85km i 13.200m de desnivell acumulats,les condicions meteorològiques van ser especialment dures a les cotes més altes. Dels 53 participants que van començar, únicament van finalitzar 26 corredors.

La sortida es va realitzar a dos quarts de sis de la matinada del dissabte 24 de setembre a la zona del pavelló. Els atletes van sortir de Ribes de Freser cap a Campelles passant per Sant Antoni. D'allà van pujar al pla de Pujalts (2.035 metres),baixant fins a Nevà i Planoles. Un duríssim tram d'ascens els va dur a Fontalba (2.074 metres) i el Puigmal (2.910 metres) passant per Núria. Els corredors van haver de coronar a continuació les principals muntanyes de la zona –Finestrelles, Noufonts, Noucreus, Fossa dels Gegants, Fresers, Bastiments i Balandrau- abans de baixar a Pardines. Com a traca final, l´ascens al Taga i un nou descens fins a Ribes de Freser.