• Col·laboracions amb altres entitats

    Voluntaris Triathlon World Cup Palamós 2013

Col.laboracions amb entitats

Un altre dels nostres compromisos com a associació amb vinculació social, 

són les diferents col·laboracions amb altres entitats

TAST VINS DO EMPORDÀ AL PUIGMAL

Durant 6 edicions, del 2010 al 2015 hi hem col.laborat.

CAMINADA DIA MUNDIAL SENSE FUM AMB L'HOSPITAL DE PALAMÓS

Durant 4 edicions, del 2010 al 2013 hi hem col.laborat.

MARXA SOLIDÀRIA DELS DOS CASTELLS

Aquest recorregut el portarem a terme en la Marxa Solidària dels Dos Castells el dia 19 de març de 2011, organitzada pel Club Alpí Palamós per recaptar fons en benefici de la campanya Intermón Oxfam Trailwalker 2011. 

 

El recorregut enllaça el Castell de Vila-romà amb el Castell de Sant Esteve de la Fosca, per un traçat de pista ample, corriols i algun tram de carretera asfaltada.  

 

La sortida es realitza al Passeig del Mar de Palamós enllaçant amb el C/ Napols, Pont de Ferro i Paratge Balitrà. Des d´aquest punt seguirem per camins fins al mirador del Puig Arbúcies, baixant fins al Santuari de Bell-lloc i la font de Bell-lloc. 

 

Pujarem fins al Castell de Vila-romà,davallant fins a la fàbrica Hutchinson i continuant fins el polígon industrial de Palamós.  Arribarem a la benzinera Agip des d´on per corriols anirem fins a la Pineda d’en Gori. 

 

Tot marxant pel camí de Ronda ens acostarem al Castell de Sant Esteve de la Fosca. Seguidament marxarem fins a la zona del Padró de Palamós,tot baixant pel casc antic fins al passeig del Mar. Podeu veure el recorregut en el següent enllaç :

 

http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1477906

 
 

El dia de la marxa es realitzarà el recorregut semi-nocturn, és a dir, es començarà per la tarda i es farà coincidir la posta del sol i sortida de lluna plena al voltant del mirador Puig Arbúcies. Posteriorment es faran aturades als dos Castells. Es tracta d´una marxa no competitiva on tots haurem d´anar plegats en grup i amb un ritme tranquil. Cal que cadascú porti l’avituallament líquid i sòlid que cregui convenient, així com un frontal o lot per poder fer el traçat en les hores nocturnes. Amb la finalitat de recaptar fons per Intermón Oxfam, els participants a la marxa faran un pagament mínim de 3 euros per persona, amb la possibilitat de fer una major aportació de forma voluntària. La quantitat recaptada anirà íntegrament (100%) pel projecte solidari de l´ONG Intermón-Oxfam. Per mes informació sobre aquesta iniciativa i poder fer aportacions mitjançant internet, us deixem el següent enllaç on es pot consultar públicament les aportacions realitzades fins al moment : 

 

http://trailwalker.intermonoxfam.org/es/equipos/ficha/club-alpi-palamos     no funciona 

TRIATLÓ 2013

Hi vam col·laborar aportant el major gruix de voluntaris de totes les associacions participants en l'organització.

 

Fou una prova de les World Series mundials.


 

25
Fes-te sòcia/soci
25
Marxa Traginers
Llibre