Política de privacitat

DADES IDENTIFICATIVES I DE CONTACTE

Identitat: CLUB ALPÍ PALAMÓS

NIF: G17315292

Adreça postal: C/ Plaça Vila-romà, s/n(Pavelló municipal d'esports)  (17230)  PALAMÓS

Pàgina web: clubalpipalamos.cat

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

FINALITAT AMB LA QUE ES TRACTEN LES SEVES DADES

Tractem les seves dades de caràcter personal per les següents finalitats:

Tramitació de les llicències federatives
Organització i informació d’activitats esportives i de lleure
Organització de competicions esportives
Gestió i comunicació de les consultes a la web

PERÍODE DE CONSERVACIÓ DE LES SEVES DADES

Les seves dades es conservaran: 

Mentre es mantingui la relació comercial.
Les dades es conservaran durant el temps necessari per acomplir les obligacions legals que obliga la legislació vigent i prescripció de responsabilitats.
Les dades personals proporcionades es conservaran fins que se sol·liciti la supressió per l’interessat.
Durant el període de conservació per obligació legal i prescripció de responsabilitats, les dades es conservaran bloquejades.
En el moment que expirin els terminis de conservació, les dades seran destruïdes.


LEGITIMACIÓ PEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES

El tractament es realitza d’acord amb una relació contractual.
El tractament es realitza d’acord amb el consentiment de l’interessat.

DESTINATARIS DE LES DADES DE CARÀCTER PERSONAL I TIPUS

DE DADES QUE ES TRACTEN

Les dades es cediran, en cas de ser necessari a: bancs i caixes, administracions públiques, als encarregats del tractament que donen diferent suport al CLUB ALPÍ PALAMÓS, així com als tercers necessaris amb els que sigui necessària i obligada per llei la comunicació, amb la finalitat de complir amb la prestació del servei anteriorment esmentat.

ELS DRETS DELS INTERESSATS

QUINS SÓN ELS SEUS DRETS?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si al CLUB ALPÍ PALAMÓS l’està tractant dades personals que l’interessin, o no.
Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les seves dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides.
Els interessats tenen dret a oposar-se al tractament de les seves dades personals.
En determinades circumstàncies previstes a l’article 18 del RGPD, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per l’exercici o la defensa de reclamacions.
En virtut del dret a la portabilitat, els interessats tenen dret a obtenir les dades personals que els incumbeixen en un format estructurat d’ús comú i lectura mecànica i a transmetre’ls a un altre responsable.

COM POT EXERCIR ELS DRETS?

Mitjançant un escrit dirigit al CLUB ALPÍ PALAMÓS, C/ Plaça Vila-romà, s/n. (Pavelló Municipal d'Esports) (17230)  PALAMÓS
Mitjançant un escrit dirigit al CLUB ALPÍ PALAMÓS a l’adreça de correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

QUINES VIES DE RECLAMACIÓ EXISTEIXEN?

Si considera que els seus drets no s’han atès degudament, té dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades o l’Agència Espanyola  de Protecció de Dades.

25
Fes-te sòcia/soci
25
Marxa Traginers
Llibre