Oriol Borràs i Dani Rodríguez a la Megarace 2021

Els integrants del Club Alpí Palamós, Oriol Borràs i Dani Rodríguez, van assolir fa uns dies una gran fita esportiva. Van completar la Megarace 2021, considerada la cursa més llarga d'Europa entre dos punts. Els corredors van trigar 321 hores en cobrir el recorregut per la Baviera alemanya i van ser dos dels dotze finalistes. La Megarace és una prova de 1.001 quilòmetres amb 27.000 metres de desnivell positiu que es fa sense parar i, en el seu cas, sense assistència externa.

La Megarace s'havia de disputar l'any 2020 però la pandèmia de la COVID-19 va provocar la seva suspensió. Finalment, aquest any s'ha celebrat a partir del 12 de setembre amb la participació de 18 corredors, en una de les zones boscoses més grans i denses d'Europa, a la zona de la Baviera, a Alemanya.

L'organització va instal·lar sis punts d'avituallament, amb menjar i beguda, i 12 bases de vida, una cada 150 quilòmetres, on es podia descansar fins a un màxim de dotze hores.