Imprimeix

Audiovisual "El canvi climàtic a les glaceres dels Pirineus" 2011

el .

Audiovisual "El canvi climàtic a les glaceres dels Pirineus" a càrrec de Jordi Camins Just (observador i divulgador de l'estat de les glaceres dels Pirineus).

El divendres 18 de març a les 21,30 hores al Teatre-Auditori "La Gorga" de Palamós.

Acte de suport a la campanya solidària Trailwalker 2011 promoguda per l´ONG Intermón-Oxfam.

 

Jordi Camins i Just és un alpinista i esquiador que ha participat  en ascensions i expedicions  a muntanyes d'Europa, Àsia, Àfrica i Amèrica.

Des de 1982 dedica part del seu temps de lleure a observar l'evol.lució de les glaceres, principalment dels Pirineus i en especial, des del 1984, les del Parc Natural Posets Maladeta, entre les quals trobem la glacera de l'Aneto.

Col.labora amb el CADS (Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de la Generalitat de Cataluña) en cicles de conferències de divulgació sobre l'impacte del canvi climàtic en les glaceres dels Pirineus, amb la Universitat de Saragossa en el programa “Estudio de la Dinámica de los Glaciares del Pirineo Aragonés”, i amb la publicació "Boletín glaciológico aragonés".

És l'autor dels libres “El Cambio Climático en los Glaciares de los Pirineos. La Agonía de las masas de hielo en el Parque Natural Posets Maladeta” i  “El Glaciar de Aneto, Efectos del Cambio Climático en Imágenes” publicats amb la intenció de donar a conèixer el fenòmen de les glaceres fora de l'àmbit científic i divulgar-lo a toda la població.

Més informació a la web de l'autor www.gelicehielo.com