•  Les sortides són susceptibles de canvi o anul·lació.
  • Els participants de totes les sortides han d'estar federats, en cas de no ser així, caldrà disposar d'una llicència temporal per a cada activitat (s'haurà de sol·licitar amb prou antel·lació).
  • Podeu contactar amb nosaltres al nostre local, situat dins del pavelló esportiu municipal, els divendres a partir de les 22 hores.

Correu Imprimeix

Agenda

Esdeveniment 

Títol:
CONEIXENT EL MONTGRÍ
Quan:
20-11-2016 - 20-11-2016 08:00 h
Categoria:
Sortida Social

Descripció

SORTIDA SOCIAL

Diumenge 20 de novembre

CONEIXENT EL MONTGRÍ

Lloc de trobada: Sortirem plegats a les 8 del matí des de l'aparcament del camp de futbol de Palamós, en direcció a Torroella de Montgrí. Estacionarem al capdamunt de la Ronda de Pau Casals, a tocar de l'institut Montgrí.

Recorregut previst: Torroella, cau de la Figuera, les Dunes, font dels Tres Reis, font d'en Reixaquet, barraca Trobada, barraca d'en Xecu, paratge del puig de la Reina, barraca de la l'Enyà, còrrec de Coma Llobera, pou del Mustinyà, corredor de les Ànimes, camps de la Torre Ponça, cim de Torre Moratxa 220 m, ermita de Santa Maria del Mar, camps de l'Horta d'en Reixac i Torroella.

Desnivell acumulat: 500 m.  Distància: 16 km.   Horari: 5 h 45 min, sense aturades.

Característiques: cap problema tècnic, però cal estar en bona forma física, els 500 metres de desnivell acumulats i la llargada es fan notar. Cal anar ben calçat, dur bastons de marxa (recomanables), el dinar, i beguda suficient, i es que de font, només en tenen el nom.

Acompanyant: Fc. X. Gregori. Cal dir-li els que vindreu per no deixar-se a ningú. Tel: 972 602 534. Ens veurem.