•  Les sortides són susceptibles de canvi o anul·lació.
  • Els participants de totes les sortides han d'estar federats, en cas de no ser així, caldrà disposar d'una llicència temporal per a cada activitat (s'haurà de sol·licitar amb prou antel·lació).
  • Podeu contactar amb nosaltres al nostre local, situat dins del pavelló esportiu municipal, els divendres a partir de les 22 hores.

Correu Imprimeix

Agenda

Esdeveniment 

Títol:
AUDIOVISUAL `ELS MEUS SET CIMS,UN CAMÍ PER SUPERAR EL CÀNCER
Quan:
14-11-2014 
On:
TEATRE-AUDITORI `LA GORGA´ -
Categoria:
Sortida Social

Descripció

-8es Jornades de Muntanya i Natura.

-Dia: Divendres 14 de novembre de 2014
-LLoc : Teatre-Auditori "La Gorga".
-Hora :  21,30h
-Entrada gratuïta.
-Autors: Joan Clofent.


En Joan Clofent i Torrellas és un enamorat de la muntanya i practicant de  tota mena d'esports que hi estan relacionats -excursionisme, alpinisme, escalada i esquí de muntanya-, però també d'altres que es fan en el seu àmbit, com les curses de resistència i la bicicleta tot terreny. L'any 2005 se li detecta un càncer de bufeta que evoluciona de manera molt desfavorable, tot i el pronòstic optimista del primer moment. Llavors decideix iniciar un camí personal de superació de la malaltia i busca la complicitat de la seva estimada muntanya per centrar-se en el que ell anomena "els meus Set Cims".Ven les participacions en la seva empresa i es dedica a conquerir els cims més alts de cada continent.Al maig de 2012 va culminar el seu projecte pujant el sostre del món,l’Everest.Tenia 66 anys i 9 mesos i es va convertir en el muntanyenc més veterà en assolir-lo.                                                                 Esdevé un testimoni excepcional de superació del càncer a través de la muntanya i de la muntanya a través de la malaltia.
El projecte de documental va néixer quan el manuscrit del llibre ja era una realitat. Joan Clofent va proposar a Joan Riedweg la idea de convertir en audiovisual les seves experiències; per una banda, per mostrar-les als centres excursionistes d'arreu del país, i, per l'altra, perquè la pel•lícula servís d'eina d'ajuda per a totes aquelles persones que viuen una situació semblant a la seva per poder superar el procés.

 

 

Lloc

Lloc:
TEATRE-AUDITORI `LA GORGA´

Descripció

No hi ha cap descripció disponible